Shamin Bakery...

By: sharifah fadzlon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Jan-2009 22:38 Email | Share | | Bookmark
Bun

sausages twist
sausages twist
chicken floss
View all 4 photos...
[i]YANG INGIN MENEMPAH BUN BOLEH LAH EMAIL ATAU SMS KAKPAH 019-7063558.


Tuesday, 20-Jan-2009 09:46 Email | Share | | Bookmark
Carrot Cake

 


Sunday, 18-Jan-2009 14:04 Email | Share | | Bookmark



Friday, 16-Jan-2009 11:52 Email | Share | | Bookmark
Chocolate Moist Cake

 
 
 
View all 6 photos...
Permintaan yang very simple tapi sedap. SELAMAT BERTUNANG UNTUK FARAH semoga berpanjangan AMIN . Dah lama cuti buat roti ni sambung semula ambil tempahan dari customer lama


Thursday, 15-Jan-2009 15:20 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Ni lah hasil tunjuk ajar misscreativecakes, ni untuk hantaran pertunangan yang akan berlangsung pada hari sabtu 17 Jan 2009 di Wangsa Maju, malang sekali aku tak dapat pergi, anak2 ada sekolah gantian humm melepaslah [b][i] Sesiapa yang ingin menempah sugar box boleh lah sms atau email kat kakpah


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net