Shamin Bakery...

By: sharifah fadzlon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Feb-2009 06:50 Email | Share | | Bookmark
Di Persekitaran Majlis Pertunangan Syakireen Dan Farhan

 
 
 
View all 12 photos...
Akak dok menyebok di bilik ala ala pengantin gitu, nak rasa masa dulu2, seronok nya tgk gelagat syakireen dok sakit perut tiba2 bila rombongan lelaki mampir


Friday, 13-Feb-2009 14:44 Email | Share | | Bookmark
Cupcake with Love

 
 
Ada yg merengek nak kan cup hantaran, maklum lah kehabisan fondant malas nak menguli jadi aku buat aje apa yg terpacak apa dlm otak ni, ni lah hasil nya


Thursday, 12-Feb-2009 22:59 Email | Share | | Bookmark
Kek Lapis dan Cupcake

Lapis Asam Manis
Lapis Iris
Cupcake
View all 5 photos...
Tahniah Buat Syakireen Dan Farhan yg akan melangsungkan pertunangan esok 14-02-2009, moga kekal hingga kehujung nyawa


Sunday, 8-Feb-2009 12:01 Email | Share | | Bookmark
BDAY CAKE

 
 
Chocolate cake lagi, kali ni anak yg siapkan tapi tak sempat deco jadi maknya tlg siapkan tapi tak tau lah selera org muda , berkenan tak?


Sunday, 8-Feb-2009 06:24 Email | Share | | Bookmark
Disekitar majlis hari lahir Akmal dan berzanji

 
 
 
View all 12 photos...
Sempat juga meraikan majlis hari lahir bersama kwn2 dan disebelah malam majlis berzanji dan potong jambul anak Su, Terima kasih Tuan Rumah diatas undangan , moga bertambah keberkatan, Amin


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net